Horeca-ondernemers, bent u op zoek naar een praktische en waardevolle training voor uw werknemers? Dan bent u bij Taste Case aan het juiste adres. De trainingen zijn op maat gesneden, op het ervaringsniveau van de deelnemers en op de doelgroep van uw onderneming. In overleg met u voegen wij de accenten toe die uw bedrijf nodig heeft.
Wij helpen bij het ranken van de door u aangewezen kandidaten en zorgen ervoor dat uw deelnemers in een goede mix van theorie en praktijk eindigen op het niveau van een professionele bartender. En voor wie dat niveau al heeft bereikt verzorgen wij ook masterclasses.
Wij geven, aangepast aan het tempo van de deelnemers, aandacht aan:
- cocktail kennis
- cocktail technieken
- ingrediënten-leer
Denk daarbij aan binnen- en buitenlands gedistilleerd, maar ook aan wijnen, biersoorten en fris. Achtergrondkennis over dranken, industrie, productieprocessen, maar zeker ook smaaksensatie, gastbelevenis en oefenen -heel veel oefenen- dat hoort er allemaal bij.
- functie en verantwoordelijkheid
- equipment
- dranken (likeuren, wijnen, biersoorten, fris)
- cocktails maken en serveren
- barskills
- sfeerbepaling; omgaan met gasten